news

ПУНКТ ЗА БЪРЗИ ТЕСТОВЕ

Октомври 27, 2021

Във връзка със заповед на ректора РК36-2845/22.10.2021г. и  РК36-2885/27.10.2021г. за осигуряване възможности за присъствено провеждане на обучителни занятия в МУ-София, вече има договорка с УМБАЛ „Александровска“ за специален времеви коридор за тестване на преподаватели,  служители, които пряко работят със студенти и външни лица, и студенти от нашия университет.

 

Считано от утре, 28 октомври, до 11 ноември, всеки вторник и четвъртък, между 14 и 18ч . болницата ще предоставя бързи антигенни тестове и поставяне на ваксини за преподаватели, служители, които пряко работят със студенти и външни лица, и студенти на МУ-София. Тестовете ще се правят в  Лаборатория по микробиология на 3ти етаж на Лабораторния блок на УМБАЛ „Александровска“ (вход срещу Клиника по нервни болести), а ваксините –  във ваксинационния център с вход откъм бул. „Пенчо Славейков“. 

За да се възползват от безплатните 2 теста за преподаватели, служители, които пряко работят със студенти и външни лица и 4 теста за студенти, лицата трябва да представят съответните документи: преподавателите и служителите – служебна бележка от отдел „Човешки ресурси“ на ФДМ, МУ-София, а студентите – студентска книжка или друг документ с името и факултетния им номер.