news

Обявиха победителите в конкурса „Студент и преподавател на годината“ 2022

Декември 21, 2022

На официална церемония в СБАЛАГ „Майчин дом“ бяха връчени наградите за „Студент и преподавател на годината“ на Медицински университет - София за 2022 година. Конкурсът, провеждан ежегодно от Студентски съвет, отличи най-заслужилите студенти и любими преподаватели.

 

Студентите на МУ-София избраха любимите си преподаватели в отделните категории след проведено гласуване в рамките на една седмица, на специално създадена платформа на Интернет страницата на Студентски съвет.

 

Любим преподавател на Медицински университет - София в областта на медико-клиничните науки е доц. д-р Елица Деливерска-Александрова, доктор – зам.-ректор по СДО и УБК. „Трогната съм от наградата. Студентите са нашето вдъхновение да се развиваме, да се усъвършенстваме, да им показваме новостите в медицината и конкретно в денталната медицина. Пожелавам на всички светли празници, здраве, благоденствие и обич в семействата“, каза доц. Деливерска.

 

Борислав Атанасов, студент в 5-ти курс,бе избран за студент на годината на Факултета по Дентална медицина.

 

Чуждестранен студент на годината стана студентката на ФДМ Юлия Шнайдер от Германия, която във видеообръщение на английски и български език поздрави своите колеги и преподаватели. Линк към видеообръщението вижте тук.